Почитатели на фолк иконата Ивана изпаднаха в ступор при вида на

...
Почитатели на фолк иконата Ивана изпаднаха в ступор при вида на
Коментари Харесай

Почитателите на Ивана са в потрес от новата визия на фолк иконата ФОТОФАКТ

Почитатели на фолк иконата Ивана изпаднаха в ступор при типа на последната фотография, качена от нея в мрежата. Както сами ще се уверите, певицата на народа като че ли е сублимирала. А на нейно място са поставили гротескно направено копие.

Всички знаем, че преди година Ивана най-накрая съумя да се оправи с големия си проблем и комплекс – наднорменото тегло. Тя се подложи на вярно лекуване на щитовидната жлеза и резултатът не закъсня.

Вталена и изменена, тя очевидно изпадна в другата прекаленост, като не стопира да слабее. А може би и в допълнение обработва фотосите си с фотошоп, с цел да наподобява още по-стройна.

Това, което виждаме тук, обаче надалеч не е красивото и чаровно лице, с което айтослийката постоянно се е гордяла. От Ивана са останали единствено едни джуки, очевидно изпилен и изострен нос, както и изпито лице, без грам прохлада и гримаса.

Мнозина подозират, че в случай че не беше прекалила с фотошопа, щеше да наподобява надалеч по-приятно за окото.

Но истината е и че певицата не трябва да смъква повече килограми. На нейната възраст мазнините от лицето така и така изчезват, а по този начин рискува да се състари с години прибързано, написа show.bg.

От мненията под истинската обява на Ивана можете да се убедите какво мислят много от почитателите й:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР